Rekrytointi

Tule meille töihin!

Etsin kesäkaudelle oma-alotteisia ja reippaita työntekijöitä.

Toiveet tulevasta työntekijästä:

Asenne, motivaatio sekä kiinnostus alaan ovat tärkeimmät ominaisuudet. Perustiedot ja taidot on toki hyvä olla hallussa, mutta halu oppia on vielä tärkeämpi. Oma auto ja ajokortti ovat melko välttämättömät työn liikkuvuuden vuoksi.

Yrityksestä, työntekijän sanoin:

”Kukkea Piha on dynaaminen yritys, jonka tärkein toimintaperiaate on tyytyväinen asiakas. Tämä ajatusmaailma pätee myös työntekijöihin. Iloinen ja positiivinen yrittäjä saa myös työntekijän hyvälle ja reippaalle mielelle. Avoimuuden ansiosta yrityksessä on hyvä työskennellä. Työntekijä on ajan tasalla missä mennään, onko hommat hoidettu hyvin, mitä voisin tehdä paremmin.  Mervin yrityksessä on hyvä tehdä töitä ja pomona on hyvä tyyppi.”

”Mervi on työnantajana selkeä, ei ole niin pientä tai isoa asia mitä ei voi Merviltä kysyä. Aina tietää mitä sinulta odotetaan, mitä tehdään ja miten tauot ym. toimii. Työmaalla on hyvä ilmapiiri ja siksi on aina kiva mennä töihin.”

”Mietteitä Kukkea Pihasta: Töitä tehdään ja huumori kukkii, toisiamme tsempataan ja kiitokset kulkevat. Ideoita vastaanotetaan, kritiikistä keskustellaan sopuisasti.”

"Hyvä esimies on sopivan tiukka ja tasapuolisesti reilu. Ottaa huomioon työntekijöiden eri taidot ja taipumukset. Kertoo mitä odottaa ja antaa palautetta. Kehuu innostaa ja kannustaa, auttaa tekemään hyvää jälkeä. Minä voin myös oppia työntekijöiltäni.”
- Mervi